Hoe lid worden ? - VVW-Hazewinkel VZW

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoe lid worden ?

Clubinfo


VVW-Hazewinkel VZW werkt volgens het principe van de "gezins-aansluitingen".
Dus ongeacht het aantal gezinsleden, het jaarlijks lidgeld blijft hetzelfde.
D.w.z. dat het gezinshoofd de aansluiting neemt en dat automatisch alle directe gezinsleden, wonend op hetelfde adres, (echtgeno(o)t(e), dochters, zonen) ook lid zijn.Personen, tot 14 jaar, kunnen individueel jeugdlid Optimist worden, dit is geen gezinsaansluiting.

Lidkaarten worden pas aangemaakt nadat de betaling van het lidgeld en ALLE formulieren aan het secretariaat werden overgemaakt.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke aansluitingswijzen:

  • Bijdrage aansluiting als volwaardig lid met zeilboot of surfplank :

Inbegrepen is - aansluiting alle gezinsleden- ligplaats op de botenparkingMits betaling van extra bijdrage wordt één Optimist zeilboot ter beschikking gesteld voor uw kinderen van 8 tot 14 jaar. Mogelijkheid tot extra ligplaats op botenparking. Mogelijkheid tot ligplaats voor surfplank in garagebox.Na invullen van de aansluitingsformulieren, het overhandigen van een medisch getuigschrift (enkel verplicht voor leden vanaf 65 jaar) en betaling van de bijdragen wordt u lid en wordt u het tijdschrift "Varen" toegestuurd.


  • Bijdrage aansluiting als jeugdlid Optimist :

Inbegrepen is - aansluiting 1 kind van 8 tot 14 jaar- gebruik van 1 Optimist zeilboot van de club. Na invullen van de aansluitingsformulieren en betaling van de bijdrage wordt u jeugdlid en wordt u het tijdschrift "Varen" toegestuurd.


  • Bijdrage aansluiting als sympathiserend lid :

Inbegrepen is - toegang tot de clubaktiviteiten.Na invullen van de aansluitingsformulieren en betaling van de bijdragen wordt u sympathiserend lid en wordt u het tijdschrift "Varen" toegestuurd.

 
14/03/2024
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu